همه چیز در رابطه با اکستنشن مو
نوشته شده توسط : مهناز محمدی

همه چیز در رابطه با اکستنشن مو

اکثریت خانم ها به موهای بلند و پرپشت علاقمند هستند. اما متاسفانه همه افراد سرعت رشد موی مناسبی ندارند و یا در بلند شدن موها تعجیل دارند. اکستنشن مو یکی از روش هایی است که با استفاده از آن می توان موهای بلندتر و حجیم تری داشت. در ادامه رایج ترین انواع اکستنشن مو را در دو دسته از روش های اکستنشن مو سرد و اکستنشن مو گرم به شما معرفی خواهیم کرد. همچنین از علاقمندان به آموزش اکستنشن مو به صورت حرفه ای دعوت میکنیم در دوره های تخصصی انواع اکستنشن مو  آموزشگاه آرایشگری هنرآموزان شرکت نمایند.

آموزش اکستنشن

اکستنشن مو چیست؟

افزایش طول و حجم مو با استفاده از موی طبیعی یا مصنوعی را اکستنشن مو می گویند. روش های مختلفی برای اکستنشن مو وجود دارد که در این بخش به معرفی آنها می پردازیم. اکستنشن مو به وصل کردن موهای مصنوعی به موهای طبیعی گفته می شود. با استفاده از این روش می توان موهای مصنوعی بلند، رنگی و حالت دار را به مدت طولانی، به موهای طبیعی، بدون دیده شدن نصب کرد. اگر موهای کم حجم و کوتاهی دارید و بنا به دلایلی نمی توانید موهای خود را رنگ کنید، این مقاله را تا آخر مطالعه کنید.

انواع جنس موهای مورد استفاده برای اکستنشن

برای اکستنشن مو از 2 نوع موی مصنوعی و طبیعی استفاده می شود. موهای مورد استفاده برای اکستنشن را می توان از فروشگاه های لوازم آرایشی تهیه کرد. مو‌یی که برای اکستنشن انتخاب می کنید، بهتر است شبیه موهای خودتان باشد.

موهای مصنوعی:

این نوع موی مورد استفاده در اکستنشن مو، از کراتین و پلاستیک تشکیل شده و شبیه موهای طبیعی است. این نوع مو به علت جنس پلاستیکیش براق و درخشان است.

موهای طبیعی:

این نوع موها کیفیت بالاتری دارند. از موهای طبیعیِ مورد استفاده برای اکستنشن مو؛ موهای برزیلی، هندی و مالزیایی بالاترین کیفیت را دارند. این نوع موها قابلیت صاف، فر و رنگ کردن را نیز دارند.

اکستنشن مو انواع

روش های انجام اکستنشن مو

انجام اکستنشن مو با دو روش کلی از نظر درجه حرارت انجام می شود. روش سرد و روش گرم.

اکستنشن سرد:

این روش اکستنشن مو، بدون استفاده از دستگاه های حرارتی انجام می شود. در این نوع اکستنشن از چسب گیاهی کراتین و حلقه های فلزی استفاده می شود. استفاده از حلقه های فلزی برای موهای حجیم و ضخیم مناسب تر است. اکستنشن سرد را می توان با استفاده از کلیپس، دوخت مو، اکستنشن بافت، اکستنشن ریسه‌ای و اکستنشن با رینگ انجام داد.

اکستنشن گرم:

اکستنشن گرم با استفاده از دستگاه های حرارتی انجام می شود. در این روش اکستنشن مو از چسب و لیزر استفاده می شود. استفاده از چسب های رولی و دورو، جدیدترین روش اکستنشن مو است.

انواع اکستنشن مو

انواع اکستنشن مو نوار چسبی

اکستنشن سرد نوار چسبی یا همان اکستنشن مو چسبی از جدیدترین فناوری ها در زمینه اکستنشن سرد است. می توان گفت غیرقابل تشخیص بود و پوشاندن آن راحت است. همچنین میزان آسیب دیدگی مو در این نوع نسبت به سایر مدل ها کمتر است. نوار چسب این اکستنشن ها به طول 4 سانتی متر و عرض 1 سانتی متر است.

انواع اکستنشن مو نوار چسبی

این نوار چسب فشرده از جنس پلی اورتان است. پلی اورتان در ظاهر یک لاستیک شفاف انعطاف پذیر اما محکم است که موهای سر را در جای خود نگه می دارد.  پلی اورتان مقاوم در برابر حرارت و ضد آلرژی است. هر دسته از این اکستنشن تقریبا حاوی 2.5 گرم مو بوده و در دو سمت چسب دارد. بزرگترین فایده اکستنشن نوار چسبی پلی اورتان قابلیت استفاده مجدد آن است.

انواع اکستنشن مو چسبی

انواع اکستنشن سرد با کراتین

از ساده ترین انواع اکستنشن مو می توان از اکستنشن مو سرد با کراتین نام برد. در این نوع اکستنشن مو کراتینه، از هیچ دستگاهی استفاده نمی‌شود. اکستنشن سرد با بهره گیری از چسب گیاهی به نام کراتین انجام می شود که با استفاده از آن می توان موهای مصنوعی را به سر متصل کرد.

اکستنشن مو سرد کراتینه

با استفاده از چسب کراتین دسته موی به طول 4 تا 5 سانتی متر به موها متصل می گردد و با استفاده از ریمور به آسانی و بدون آسیب رسیدن به موها برداشته می شود. زمان نصب این اکستنشن که با نام تیپی یا استیکری شناخته می شود، نیز بسیار کوتاه است.

اکستنشن مو کراتینه

انواع اکستنشن مدل کلیپسی

نصب این نوع اکستنشن، راحت و سریع است و برای مواقعی که زمان کافی ندارید، استفاده از اکستنشن کلیپسی پیشنهاد می‌شود. البته بهتر است که در هنگام خواب آن‌ها را از موهایتان جدا کرده و در طول روز، دوباره نصب کنید.

این اکستنشن‌ها به صورت مصنوعی و طبیعی موجود هستند. در این نوع موها نزدیک ریشه به یک کلیپس متصل می‌شوند و از همین طریق در بین موهای طبیعی نصب می‌شوند. یک ست اکستنشن کلیپسی، به طور معمول، دارای هشت نوار مو است. همچنین طول و عرض‌ این نوع اکستنشن بین ۵ تا ۲۰ سانتی‌متر است.

اکستنشن مو کلیپسی

اکستنش بوسیله دوخت

انواع اکستنشن بوسیله دوخت این امکان را می دهد تا به راحتی به حجم موی دلخواه برسید. این اکستنشن دوختنی به صورت دسته ای موی پرده ای شکل با انتهای دوخته شده است که با توجه به نیاز شما می توانید با روش هایی مانند بافندگی و دوخت و ریز حلقه ها آن را متصل کنید.

اکستنشن مو بافتنی

روشی که شما برای استفاده انتخاب می کنید، بسته به نوع ماندگاری آنها متفاوت است. در خصوص ماندگاری می توان گفت که 4 تا 6 هفته بسته به نوع نگهداری می توانند دوام داشته باشند.

اکستنشن مو دوختنی

 

انواع اکستنشن حلقه ای و میکرو حلقه ای

اکستنشن حلقه ای یکی از انواع اکستنشن است که نیاز به چسب نداشته و بسیار طبیعی جلوه می کند. در این مدل رشته های مو در انتها به حلقه ای متصل شده اند. این حلقه وسیله ارتباطی اکستشن با ریشه موی واقعی است. اکستشن حلقه ای در دو مدل نرمال و میکرو در بازار موجود است که تفاوت آن ها در قطر حلقه و دسته های مو است.

اکستنشن مو حلقه ایی

 

انواع اکستنشن دم اسبی

این مدل اکستنشن که نصب آن بسیار آسان است از انواع اکستنشن سرد و در دسته مو کلیپسی یا بافتنی قرار دارد. این دسته مو فقط برای موهای بسته و دم اسبی کاربرد دارد، کاملا موقت است و فقط برای یک روز می تواند دوام داشته باشد. اما نصب آسان و راحت و سریع داشته و قابلیت چند بار استفاده را دارد.

اکستنشن مو دم اسبی

انواع اکستنشن حرارتی

اکستنشن حرارتی یکی از انواع اکستنشن گرم است که با کمک دستگاه انجام می‌شود و شامل اکستنشن با چسب مخصوص حرارتی است، که هر دو به وسیله دستگاه و با حرارت انجام می‌گردد. استفاده از چسب‌های رولی و دو رو، جدیدترین نوع اکستنشن گرم است.

اکستنشن مو حرارتی

انواع اکستنشن مو با ماشین

امروز ماشین های اتومات اکستنشن نیز وارد بازار شده اند که انواع اکستنشن ماشینی در متدهای بافتی و حرارتی را پشتیبانی می کنند . این روش ها نسبتا منظم تر و سریع تر هستند. اما از نظر هزینه ای به صرفه نیستند چون ماشین ها باید کارتیژ و دسته های اکستنشن مخصوص خود را داشته باشند.

اکستنشن مو ماشینی

جدیدترین روش اکستنشن مو با لیزر

بهترین و ماندگارترین روش اکستنشن که امروزه بسیار مورد استفاده قرار گرفته، اکستنشن با لیزر است. به دلیل محو بودن، در جلو سر نیز می توان از آن استفاده کرد.

این دستگاه به گونه ای طراحی شده است که میزان حرارت آن را می توان تعیین نمود. این ویژگی سبب می شود تا با استفاده از آن آسیبی به موها وارد نشود.

در این دستگاه نیز از چسب کراتینه استفاده می شود. در اکستنشن لیزری، موهای انتخاب شده، با چسب کراتینه و توسط اشعه دستگاه لیزر، لا به لای موها نصب می‌شوند.

اکستنشن مو لیزری

مراقبت از موهای اکستنشن شده

بعد از اکستنشن باید نکات مربوط به مراقب و نگهداری موها به خوبی رعایت شود تا ماندگاری آن بیشتر شود.

از یک برس نرم و مخصوص برای شانه زدن استفاده شود.

همچنین از تافت بر روی موهای اکستنشن شده استفاده نشود.

هنگام شانه کردن موهای اکستنشن شده، موها را آرام از سمت بالا رو به پایین شانه کنید.

موقع خواب، موهای خود را برای جلوگیری از کشیده شدن و گره خوردن، در بالای سر جمع کنید.

برای شستشوی موها از شامپوهایی که فاقد سولفات هستند استفاده کنید. از شامپوهای نرم کننده در ریشه ی موها استفاده نکنید.

از مصرف محصولات سیلیکونی و حالت دهنده موها مانند تافت و … خودداری کنید. این محصولات موهای اکستنشن شده را جدا می کنند.

رنگ کردن موهای خود را به آرایشگر بسپارید.

پس از گذشت 6 الی 8 هفته موهای اکستنشن شده را ترمیم کنید.

ریموور اکستنشن را به آرایشگری که اکستنشن را انجام داده بسپارید.

اکستنشن مو

مزایای موهای اکستنشن شده

امروزه اکستنشن بین خانم ها رواج پیدا کرده است. مزایای این روش زیبایی عبارتند از:

  • استفاده از موهای رنگی برای اشخاصی که قادر به رنگ کردن موهای خود نیستند.
  • پرپشت شدن مو
  • زیبایی موها
  • بلندی مو

اکستنشن مو

 

معایب موهای اکستنشن شده

اکستنشن مو در کنار مزایای خود معایبی نیز دارد. قبل از انجام اکستنشن به این معایب توجه داشته باشید.

  • صرف هزینه برای اکستنشن، ترمیم و ریموور مو
  • انجام مراقبت های خاص
  • بروز سردرد و میگرن
  • خوابیدن سخت
  • بروز حساسیت
  • ریزش موها




:: بازدید از این مطلب : 80
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 29 مرداد 1402 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: